01-noordweg-64-pijnacker

En zo vlak bij in Pijnacker

Mooi wonen in Pijnacker. Deze woning vond ik aan de Noordweg. Wist niet dat het er zo leuk uitzag. Oude woning volledig gerenoveerd. Deze staat te huur of te koop. Het is maar wat je zelf wil.03-noordweg-64-pijnacker

04-noordweg-64-pijnacker

Gewoon voor aan je muur

Sommige portretten hebben een bepaalde impact. Ik zie ze hangen mooi ingelijst aan de wand. Erg getrokken door de klassieke kunst gaat mij een dergelijk portret ook niet gauw vervelen.

Familie in restaurant De Kieviet in Wassenaar

Natuurlijk op het laatste moment. “Kunt u a.s. zaterdagavond foto’s komen maken. We gaan eerst naar Soldaat van Oranje en daarna eten in restaurant de Kieviet in Wassenaar”, klonk door de telefoon. Soepel als we zijn, spullen gepakt en op weg naar dit fraaie restaurant, super gelegen in het mooie Wassenaar. Gastvrij werden we ontvangen. Ze waren op de hoogte van onze komst. Voor de familie was een zaaltje afgehuurd en daar was voldoende ruimte om de studio op te bouwen. Nog voordat de familie binnen kwam waren we klaar en hadden de boel ingeregeld. Zitten en schieten. Nog met bitterballen in de hand, maakten we een zogenaamd bitterballen shot om warm te draaien. Daarna was het gauw gebeurt en konden de mensen aan tafel. We kregen nog complimenten voor ons adequate optreden. Nou dan weet je ingeval dat het goed zit. Natuurlijk even op de achterkant van de camera al wat laten zien. Inpakken en wegwezen.

Een nieuwe foto voor je CV en LinkedIn profiel

Ik erger mezelf vaak aan de foto’s die ik op linkedIn profiel zie. Je verkoopt je zelf als professional, laat dan niet dit ene steekje vallen en maak het gelijk af. Voor de prijs van 45 euro hoef je het niet te laten. In de studio maken we diverse opnamen en daaruit kies jezelf de beste. Duurt een kwartiertje. Zo gepiept. Dat vond Durk ook.