Welkom op de website van Steven en Mariska

De website is nog

0Dagen0Uren0Minuten

online. Daarna wordt de website verwijderd

OPTIES EN INFORMATIE (prijzen en leverbaarheid van de producten zijn voorbehouden)

Alle prijzen voorbehouden en indien niet anders aangegeven exclusief BTW

Foto’s kunnen het best bekeken worden met een hoge schermresolutie. De kwaliteit van de getoonde foto’s is in geen enkel vergelijk met de originele print op fotopapier en is sterk afhankelijk van de kwaliteit van uw beeldscherm. Hoewel geoptimaliseerd voor het internet, biedt het internet slechts een beperkte kleurschakering.

De meeste foto’s hebben een verhouding van 2 bij 3 / 3 bij 4 of vierkant.

De uiteindelijke afmeting van de foto is afhankelijk van de verhouding van de foto zoals op de website getoond. Dus een vierkante foto van formaat 13×18 wordt 13×13 cm; een rechthoekige foto met een verhouding van 3 bij 4 wordt bij formaat 20×30 ca. 20×28 enz.

LET OP: dat als u de foto zelf wilt inlijsten in een standaard lijst van een bepaalde afmeting, vermeld dit bij de opmerking op het bestelformulier. De foto kan dan indien nodig worden aangevuld met een passe-partout zodat deze precies in de lijst past. Koop in ieder geval NOOIT een fotolijst voordat u de foto in handen hebt. Wij kunnen u eventueel advies geven hierover.

De foto’s worden professioneel afgewerkt en individueel op kleur gebracht en geretoucheerd. Op deze manier wordt een hoge kwaliteit verkregen. De foto’s worden afgedrukt op professional fotopapier.

Leveringsvoorwaarden volgens
ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE FOTOGRAFENFEDERATIE

Het is best een ingewikkelde klus om zelf je foto’s voor je album te kiezen. Daarbij zijn er nogal wat mogelijkheden, zoals o.a. kleur, zwart-wit en sepia. Ook is de grootte van de foto’s die je kiest voor het album een belangrijk gegeven. Of wil je een speciale bewerking of collage?

Hieronder een leidraad. Gebruik hierbij de bestellijst en jullie website.

1. HOE TE BEGINNEN
Plaats op je computerbeeldscherm jullie website en de Excel bestellijst. Zet de vensters zo, dat je beide tegelijkertijd kan zien en selecteren.

2. SELECTEREN
Selecteer eerst alle foto’s die je leuk vindt en plaats een 1 achter de keuze onder het kleinste formaat. Nu heb je in ieder geval een voorselectie.
Let hierbij niet op de aantallen die in jullie pakket zitten. Afhankelijk van de formaten die jullie kiezen, zal het eventueel bij te betalen bedrag en wat jullie willen besteden, je tot een tweede selectieronde dwingen.

3. FORMATEN
Ongeacht welk pakket jullie geboekt hebben, je bent volkomen vrij om het budget dat in de overeenkomst opgesloten zit (zie boven aan de bestellijst), over de formaten te verdelen. Immers, misschien kies je voor meer kleinere foto’s of juist minder, maar meer grotere foto’s.
Voor het kiezen van de grootste formaten is het altijd een goede leidraad om jezelf af te vragen: welke zou ik aan de muur willen hangen? Vaak zijn hierbij de geposeerde foto’s tijdens de fotosessie de mooiste, omdat hier natuurlijk uitgebreid tijd is besteed aan belichting en pose.

Het allermooiste is om alle foto’s die tijdens de fotosessie gemaakt zijn één formaat aan te houden en dan zo groot mogelijk. Verschillende formaten op een linker bladzijde en een rechter bladzijde, geeft geen goed beeld.

4. FORMATEN GROEPS- EN FAMILIEFOTO’S
Groepsfoto met een groot aantal mensen zijn natuurlijk zeer geschikt om groot te hebben. Immers bij een te klein formaat zullen de gezichten van de mensen moeilijk te zien zijn. Hierbij kunnen wat kleinere groepjes ook op 13×18 of 15×20 goed afgebeeld worden.

5. FORMATEN HET VERHAAL VAN JE DAG
Kies de wat kleinere formaten voor het verhaal van de dag. Dus de zogenaamde reportagefoto’s. Ook hierbij is natuurlijk van belang, dat hoe meer detail gewenst is, een wat groter formaat wenselijk is. Dus bijvoorbeeld een leuke gezichtsexpressie zal bij een wat groter formaat duidelijker worden. In een 30×30 album passen er 2 foto’s van 10×15 op één bladzijde. Alle overige formaten worden in dit album alleen op een bladzijde geplaatst. In een groter album (37×40) heb je meer mogelijkheden. Zo kun je zelfs 4 foto’s van 10×15 op één bladzijde kwijt en 2 15×20 foto’s.

En vanzelfsprekend kies je de grootste formaten (30×40) voor in een fotolijst aan de muur. Dit formaat past in geen enkel album.

6. FORMATEN NIET ZELF KIEZEN
Ook is het mogelijk, dat indien het kiezen van formaten voor jullie te moeilijk is, dit d.m.v. een lay-out van ongeretoucheerde foto’s een albumpresentatie te maken. Hiervoor wordt 75 euro extra in rekening gebracht.

LET OP: het uiteindelijke formaat (uitsnede), zal bepaald worden na jullie selectie van de foto’s. Door de juiste beelduitsnede wordt de uiteindelijke compositie bepaald, met andere woorden een rechthoekige foto (zoals ze per definitie worden gemaakt) kan heel goed een vierkante foto worden.

7. KLEUR OF ZWART-WIT OF SEPIA
Het kiezen van kleur of zwart/wit e.d. is erg persoonlijk. Wil je evenwel zwart/wit of sepia e.d. dan kun je jezelf laten leiden door de volgende afwegingen: Kies kleur als kleur er toedoet. Dus een fleurig boeket is natuurlijk leuk als dit in kleur wordt afgebeeld.

Kies zwart/wit als het fotobeeld sterk grafische vormen bevat (lijnen, schaduwen en lichtval).

Kies zwart/wit als je het gewoon mooi vindt.

Kies sepia als je houdt van nostalgische bruintoon. Leuk als je in een klassieke auto trouwt, in een klassieke omgeving of iets dergelijks.

Natuurlijk zijn ook de tinten aqua-gold of burgundy een optie. Hierbij is het harde zwart/wit iets milder.

LET OP: Alle fotos worden als kleurenfoto afgewerkt alvorens de conversie naar zwart/wit of sepia e.d. plaatsvindt. Als je voor een zwart/wit foto gekozen hebt en achteraf toch liever een kleurenfoto wilt, kan dit zonder verdere kosten worden veranderd.

8. SPECIALE BEWERKINGEN
Retouche op het gezicht van bruid en bruidegom is standaard. Foto’s bewerken anders dan dit, wordt beschouwd als speciale bewerking en de kosten zullen afhankelijk van het gewenste worden doorberekend. Zo kan bijvoorbeeld een storend achtergrondelement, die door de situatie daar eenmaal staat, worden weggehaald enz. enz.

9. SPECIALE KLEUREN EN EFFECTEN
Foto’s kunnen extra worden bewerkt met speciale effecten. Kosten zijn 15 euro per foto. Deze bewerkingen zijn standaard bij aanschaf van het Italian Storybook van Queensberry.

10. COLLAGES
Collages zijn verzamelingen van meerdere foto’s op één foto. Geschikte momenten zoals make-up-and-dress, lenen zich hiervoor. Of bijvoorbeeld het aansnijden van de taart. Vaak zijn het die momenten die gebundeld een krachtiger beeld opleveren. Natuurlijk kunnen de afzonderlijke foto’s ook bijeen geplakt worden in het album, maar door digitale bewerking van de foto’s ziet een collage er strakker uit en je kunt mooie lijsten rondom het geheel laten maken. Er staan diverse voorbeelden op de website.
Leuk is ook om diverse tinten in één collage te verwerken. Dus een combinatie van bijvoorbeeld zwart/wit met kleurenfotos (of kleurelementen). Wat dat betreft the sky is the limit. Prijs collage: 50 euro (25×25 / 20×30).

11. QUEENSBERRY ITALIAN STORYBOOK
Dit album uit het topsegment is absoluut de mooiste manier om de foto’s te presenteren. Geen losse fotos meer, geen albumbladen: de foto’s zijn de albumbladen, gemonteerd op een stevige basis. Je hebt iets bijzonders in handen, dat nog vele generaties mee zal gaan. Door topklasse boekbinders handmatig in elkaar gezet, gebruikmakend van het beste materiaal. Vele opties geven je album een unieke look, die niet te vergelijken is met elk ander product. Relatief goedkoop als je bedenkt hoeveel werk er in zo’n album gaat zitten.

12, OMZETTEN VAN PLAKBOEK NAAR QUEENSBERRY STORYBOOK OF VAKCOLOR FOTOBOEK
Het verloop gaat als volgt:

– Het formaat en vorm (vierkant, rechthoekig, staand of liggend) van het album wordt gekozen. Hierna ontvangen jullie een nieuwe bestellijst speciaal voor dit doel gemaakt.
– Jullie geven aan welke foto’s jullie zeer belangrijk vinden of groot in jullie album willen.
– Jullie geven in de bestellijst aan welke foto’s jullie ook in het album willen.
– Jullie geven aan welke foto’s jullie beslist niet in het album willen.

LET OP: het aantal foto’s is bepalend voor het aantal bladen. Er zullen bijvoorbeeld ca. 4-6 foto’s op 1 blad (2 bladzijden) van 30x30cm gaan. Dus 100 foto’s betekent ca. 16-25 bladen 30x30cm (2 zijden).

Jullie sturen daarna de lijst via e-mail naar mij op. Er zal op basis van jullie selectie een eerste proefontwerp worden gemaakt. Hierbij maak ik voornamelijk gebruik van jullie selectie, mocht ik andere foto’s mooier vinden dan zal ik dit aanpassen. Ook zal ik naar de overige foto’s kijken waarover jullie niets hebben gezegd (niet geselecteerd en niet afgekeurd).

Daarna wordt een bespreking gepland en zal ik jullie het ontwerp voorstellen en met jullie bespreken.

Jullie wensen worden hierna verwerkt en alle foto’s worden geretoucheerd en optimaal gemaakt, voorzien van effecten enz. enz.

Dit zal definitief op het internet worden aangeboden ter eindcontrole. Verandering van foto’s is nu in principe niet meer mogelijk.

Het album is ca. 1-2 maanden daarna gereed.

13. TRADITIONELE PLAKALBUMS
Voor zover er nog geen definitieve keuze is bepaald, kun je een ander album kiezen dan het basis Verka Empoli 30×30 album.. Hierbij zijn een aantal zaken van belang: Persoonlijke voorkeur. Houden jullie van echt leer, hout of aluminium. Verka heeft op dat gebied veel mogelijkheden.

Aantal foto’s en grootte van deze. Hierbij kun je het volgende ongeveer aanhouden: 50 foto’s in een album van 40 bladen 37×40 is geen goede combinatie. Kies in dit geval een 20-bladig alternatief.

Collages van veel losse foto’s op bladen bij een 30×30 album is wel aan de krappe kant. In dat geval is een album met een wat groter blad mooier.

Alle albums zijn losbladig, dus geen lege bladen in het album. Ook in geval er schade aan je album ontstaat, kunnen de beschadigde bladen worden vervangen door nieuwe.

Bij deze album kunnen er altijd, als de foto’s op zijn, de overige bladen weg worden gelaten. Dit is natuurlijk ook beperkt omdat je altijd te maken hebt met de rugbreedte van het album en je uit een omslag geschikt voor 40 bladen geen 20 bladen uit moet laten. Kies dan voor een andere rugbreedte. Verka heeft met hun collectie PI, moderne albums met variabele rugbreedten.

14. ALBUMKWALITEIT
Te Pas Foto verkoopt uitsluitend professionele albums. Dus alle albums zijn van goede kwaliteit. Een duurder album wordt meestal bepaald door gebruik van duurdere (echt leer i.p.v. kunstleer) materialen. Ook de constructie van het album, zoals bij hout, aluminium en glas, is een factor die de prijs hoger maakt.

15: ALBUMBLADEN PLAKALBUMS
De kleur van de bladen van je album vormt als het ware de lijst voor je foto’s. Ook hierbij speelt persoonlijke voorkeur en natuurlijk de omslag van je album een belangrijke rol. De prijs van het papier is sterk afhankelijk van het gebruikte materiaal: zo zijn bij Verka alle metaalachtige papiersoorten 2x zo duur als de gewone papiersoorten crème of zwart.

16. RANDEN RONDOM FOTOS
De randafwerking van de foto’s is natuurlijk van essentieel belang voor de totale look van je album. De extra kosten zouden nauwelijks een overweging moeten zijn voor je album, maar is natuurlijk ook een persoonlijke afweging.
Welke afwerking je kiest is een kwestie van eigen smaak.

Zo zijn er de volgende mogelijkheden:

DIGITALE RANDEN
Dit is de meest voordelige manier van afwerken maar zeker niet de minste vorm. En je hebt een groot aantal voordelen. Elke kleur is mogelijk.

DIGITALE PASSE-PARTOUTS
Dit zijn meervoudige randen, zodat je als het ware een fotolijst rondom je foto krijgt.

PAPIEREN UNDERLAY OF PASSE-PARTOUTS
Deze zijn duurder dan de digitale varianten, maar geven je album een klassiekere uitstraling: je gebruikt echt materiaal. Gouden underlays zijn ook van goudpapier gemaakt.

Combinatie van hiervoor genoemde opties:
Kies een basis afwerking en enkele aparte fotos met iets anders. Op die manier krijg je wat variatie in je album.

Wij hebben een album met diverse mogelijkheden ter inzage liggen.

Zie voor verdere prijsinformatie de optie afwerking.

Versie 1.6 datum: 6-7-2010

De mooiste manier om je trouwreportage te showen is met een echt fotoalbum. De foto’s worden vakkundig geretoucheerd waar geen make-up tegenop kan.

Er wordt een presentatie van het beoogde eindresultaat aan jullie voorgelegd, voordat het definitief in elkaar wordt gezet, zodat jullie 100% invloed op het eindresultaat hebben.

We bieden in de basis 3 albumtypen:

PLAKBOEK: dit zijn plakalbums van waarin de foto’s op traditionele manier worden in geplakt. Hierbij zijn verschillende opties mogelijk, zoals de kleur van het basis blad formaat en omslag van het album. Prijzen zijn afhankelijk van het type album.

FOTOBOEK: dit zijn digitaal samengestelde albums van Vakcolor

STORYBOOK: is het meest luxe wijze om jullie trouwfoto’s te presenteren. Diverse opties zijn hierbij mogelijk. Ga naar de website van de leverancier voor meer informatie (engelstalig). Prijzen zijn sterk afhankelijk van internationale wisselkoersen en worden op aanvraag verstrekt.

Van bovenstaande producten veranderen constant de mogelijkheden en collectie. Dus ook de prijzen. Zie je iets moois, vraag dan een offerte op.

Alle prijzen gelden zoals in de overeenkomst staan vermeld. Andere productprijzen zijn op aanvraag.

Er is niets zo mooi als een vakwerk afdruk.
Alle definitieve afmetingen zijn afhankelijk van de compositie van de foto en de daarbij behorende artistieke uitsnede.

Er gelden 2 prijscategorieën:

  • trouwfoto met retouche (standaard)
  • pre weddingfoto deze zijn alleen te verkrijgen met bewerking zoals getoond

Prijzen zijn incl. BTW excl. orderkosten en verzendkosten (TNT tarieven).

normaal pre-wedding
Afmeting met retouche en special
tot 10×15 € 5,00 € 35,00
tot 13×19 € 7,50 € 35,00
tot 15×22 € 10,00 € 35,00
tot 20×30 € 17,50 € 35,00
tot 24×36 € 22,50 € 40,00
tot 30×45 € 35,00 € 52,50
tot 40×60 € 57,50 € 75,00
tot 50×75 € 70,00 € 87,50

Er is een groot aantal lijsten beschikbaar. Het beste is met de foto de juiste lijst te komen uitzoeken.
Ook hebben we verschillende glassoorten, zoals gewoon helder glas tot het luxe claryl.

Prijzen zijn sterk afhankelijk van het gekozen materiaal en profielbreedte.
Alle lijsten worden op maat gemaakt.

Om een idee van de prijs te geven hebben we een lijst samengesteld gebaseerd op  een afmeting van 50×75 cm met verschillende glassoorten.
Klik hier voor lijstenprofielen en richtprijzen.

De foto wordt verlijmd tussen helder perspex en een overmaat passe-partout van ca. 6-10cm rondom. Er is een keuze uit 3 soorten materiaal, te weten zwart perspex van 4mm of perspex met een aluminiumlook 3mm of perspex met een opaallook van 5mm.

maat ZWART ALU OPAAL
24×30 € 180,00 € 205,00 € 240,00
30×30 € 230,00 € 245,00 € 290,00
30×40 € 260,00 € 270,00 € 315,00
40×40 € 320,00 € 330,00 € 380,00
40×50 € 380,00 € 395,00 € 460,00
50×50 € 405,00 € 420,00 € 490,00
50×60 € 485,00 € 505,00 € 600,00
60×60 € 520,00 € 540,00 € 625,00
60×90 € 665,00 € 690,00 € 800,00
70×70 € 635,00 € 660,00 € 770,00
70×100 € 790,00 € 820,00 € 950,00
80×80 € 750,00 € 780,00 € 910,00

De bovenstaande afmetingen zijn die van het fotobeeld. De totale afmeting inclusief passe-partout is groter dan hierboven staat aangegeven.

Alle prijzen incl. de foto en BTW; exclusief verzendkosten vanaf fabriek.

voorzijde naast raam

 

Dibond bestand uit 3 lagen: aluminium, pvc en weer aluminium. De foto wordt opgeplakt en als glas wordt hoogwaardig acryl gebruikt waardoor de kleuren veel beter worden weergegeven dat achter gewoon glas.

Prijzen zijn inclusief foto met retouche en BTW

VIERKANT PRIJS
30×30 € 150,00
40×40 € 207,50
50×50 € 270,00
60×60 € 347,50
2 BIJ 3
30×45 € 185,00
40×60 € 257,50
50×75 € 352,50
60×90 € 457,50
3 BIJ 4
30×40 € 167,50
45×60 € 272,50
60×80 € 412,50
STANDAARD
40×50 € 222,50
50×60 € 302,50
50×70 € 335,00
PANORAMA
30×60 € 222,50
40×80 € 302,50

dibond

Aluminium geeft een moderne look aan uw fotolijst. Prijzen zijn exclusief de foto en inclusief een UV-folie coating inclusief ophanging van aluminium profiel.

50×50 = 187,-
50×75 = 231,-
60×60 = 242,-
60×90 = 286,-

Idem maar i.p.v. UV-folie plexiglas
50×50 = 242,-
50×75 = 297,-
60×60 = 308,-
60×90 = 385,-

Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten van het vaklab

Uw foto opplakken op pvc voorkomt bij het inlijsten dat de foto na verloop van tijd door temperatuurwisselingen gaat golven achter het glas. Hoe groter de foto, des te groter de kans dat dit effect vroeg op laat optreedt. Tot 50×75 volstaat 1 mm PVC. Daarboven wordt het 2 mm PVC.

De prijzen zijn exclusief verzendkosten van de fabrikant.

PVC 1mm Prijs PVC 2mm Prijs
20×30 11,50 60×60 50,00
t/m A4 11,50 60×80 66,50
25×25 12,50 60×90 75,00
24×30 13,00 60×100 83,00
24×36 17,00 60×120 99,50
28×28 17,00 60×200 166,00
28×35 17,00 70×70 83,00
30×30 17,00 70×100 96,00
30×40-45 17,00 80×80 102,00
35×35 24,00 80×100 115,00
40×40 24,00 90×90 121,50
40×50 24,00 A-0 127,50
40×60 36,00 100×100 127,50
50×50 36,00 100×150 191,50
50×60 36,00
50×70 42,50
50×75 42,50

Canvas is een unieke manier om je mooiste foto af te beelden. Wij maken gebruik van ECHT canvas waardoor het er zeer authentiek uitziet. Houd er rekening mee, dat een canvas een grove structuur heeft, waardoor kleine details enigszins onduidelijk worden. Dat wil zeggen dat bij een groepsfoto een niet te kleine maat gekozen moet worden, omdat anders de ogen van de personen door de structuur van het canvas z’n sprekende waarde zullen verliezen. Algemeen gezegd, kun je bij een canvas beter een wat groter formaat nemen, dan bij een gewone afdruk.

Om zo’n hoog mogelijk kwaliteit te krijgen wordt foto speciaal bewerkt voor het afdrukken op canvas

Er zijn twee uitvoeringen leverbaar: met 2 cm houten profiel of het robuustere 4 cm.
Na het afdrukken wordt de canvas voorzien van een beschermende vernis laag.

Prijzen zijn incl. de foto en incl. BTW

foto retouche foto retouche foto pre-wedding foto pre-wedding
afmeting 20mm 45mm 20mm 45mm
20×20 € 48,00 € 53,00 € 65,50 € 70,50
20×30 € 59,50 € 83,50 € 77,00 € 83,50
30×30 € 101,00 € 126,00 € 118,50 € 126,00
30×40 € 108,50 € 136,00 € 126,00 € 136,00
40×40 € 151,50 € 184,00 € 169,00 € 184,00
40×50 € 161,50 € 194,00 € 179,00 € 194,00
40×60 € 176,50 € 212,00 € 194,00 € 212,00
50×50 € 191,50 € 227,00 € 209,00 € 227,00
50×60 € 202,00 € 237,00 € 219,50 € 237,00
50×70 € 214,50 € 252,00 € 232,00 € 252,00
60×60 € 217,00 € 257,50 € 234,50 € 257,50
60×80 € 242,50 € 285,00 € 260,00 € 285,00
60×90 € 260,00 € 305,50 € 277,50 € 305,50
70×70 € 245,00 € 287,50 € 262,50 € 287,50
70×90 € 267,50 € 313,00 € 285,00 € 313,00
70×100 € 275,00 € 323,00 € 292,50 € 323,00
80×80 € 270,00 € 318,00 € 287,50 € 318,00
80×120 € 315,50 € 368,50 € 333,00 € 368,50
90×90 € 283,00 € 333,00 € 300,50 € 333,00
90×120 € 374,00 € 437,00 € 391,50 € 437,00
100×100 € 320,50 € 376,00 € 338,00 € 376,00
100×140 € 482,50 € 561,00 € 500,00 € 561,00
100×150 € 500,50 € 583,50 € 518,00 € 583,50

Art canvas zijn canvas prints waarvan de foto digitaal is overgeschilderd.
De meerprijs voor deze Art bewerking is 150 euro. Bijna een echt schilderij voor een fractie van de prijs.

Dit mapje heeft een handzaam formaat van 11x11cm. Hierin worden dan 6 luxe white core passe-partouts schuin gesneden gemonteerd.
De prijs voor dit mapje bedraagt: 18,50 euro incl. btw en montage, excl. foto’s. Leuk om weg te geven.

ebay-mapje-020

elay-mapje-006

Een map geschikt voor 3 foto’s van 13x18cm. Mooi op mee te nemen op reis.
Prijs: 22,50 incl. BTW en montage, excl. de foto’s.