Old Master Canvas

EEN ECHT SCHILDERIJ

Wil je zelf het onderwerp zijn in een geschilderd portret van één van de klassieke meesters?

Deze schilderkunst is nu bereikbaar voor een ieder, die echte klassieke schilderkunst weet te waarderen.
Aan de hand van perfect uitgelichte foto’s, welke ter voorbereiding worden gemaakt, zal je in een door jou gekozen portret worden geplaatst. Je wordt als het ware teruggeschilderd in de tijd.

Wij bieden de mogelijkheid om in samenwerking met kunstenares Ilona Toth een echt schilderij te laten maken van jezelf aan de hand van een schilderij van een oude meester.

Hoe gaan we te werk.
Je kiest uit een serie schilderijen er één uit waarin je jezelf of je dierbare geportretteerd had willen zien.
Vervolgens wordt er in de studio of buiten een serie foto’s gemaakt met de juiste belichting en pose zoals op het schilderij,geschikt voor Ilona om hiermee te kunnen werken.
Zij zal geheel in de stijl en met die uitstraling van de klassieke meesters uw portret vastleggen.
Het voordeel is dat je niet hoeft te poseren. Alle mogelijke kenmerken van je gezicht en de gewenste pose van het schilderij worden fotografisch en met het juiste licht vastgelegd.

Daarna gaat Ilona aan de slag. Zij zal met respect voor de oorspronkelijke intentie van de schilder het portret op canvas vastleggen,,alsof jijzelf voor de oude meester uit die tijd geposeerd hebt. Niet zomaar nageschilderd maar of je er zelf inderdaad bij was. Je wordt teruggeplaatst in de tijd.
Heel bijzonder.
Stel je voor zoiets moois aan je muur, waarvan een ieder die op bezoek komt eerst zal denken aan een reproductie, totdat je herkend wordt. Men zal er met verbazing naar kijken.

Iets unieks waar je nog vele jaren met plezier van zult genieten en nog vele generaties mee zal gaan.