portretfoto

Laat jezelf eens mooi op de foto zetten, als cadeau of gewoon voor jezelf. In onze knusse portretstudio of in de grote studio kan op een ontspannen wijze een mooie portret tot stand komen. Eerst drinken we wat vooraf om even kennis te maken en je wensen door te spreken. Het is ook mogelijk een shoot te doen op een door jou gekozen locatie, bijvoorbeeld bij je thuis. Ook in de avond of in het weekend.

Er zullen diverse foto’s worden gemaakt waaruit je direct via de monitor de mooiste uit kan kiezen.

Na je selectie zal de foto professioneel worden afgewerkt. Je kunt de foto binnen 2 weken afhalen.

Wij bieden ook de mogelijkheid alle gemaakte foto’s voor je op het internet te zetten op je eigen privé website, zodat je makkelijk thuis nog eens goed kan kijken, welke foto(s) je nou precies wilt.

Uiteraard kunnen wij ook voor de inlijsting zorgdragen. Van modern tot klassiek en canvas.

op locatie

Nog mooier is natuurlijk een buitensessie met achtergronden waarvan men in een studio alleen maar van kan dromen.

Elk jaargetijde een andere look. We kiezen een mooie locatie uit en een tijdstip wanneer het licht op z’n mooist is.
Dit kan alleen of met z’n tweeën of met de hele familie.

Uiteraard komen wij ook bij je thuis voor een sessie in je eigen vertrouwde omgeving.

dating site

You never get a second chance to make a first impression!

Dit is maar al te waar.

Een moderne manier om mensen te leren kennen zijn natuurlijk de sociale sites zoals Facebook, dating sites e.d. Vaak hebben we in ons drukke bestaan gewoon geen tijd meer en bieden deze internet toepassing een welkome aanvulling voor sociale contacten of om een partner te zoeken.

Je wordt niet serieus genomen als je weinig aandacht besteed aan je visuele presentatie. Zelfportretjes uit een mobiele telefoon zullen zeker geen goede indruk achterlaten..
Goede fotografie benadrukt je positieve kanten.

Foto’s die je IK laten spreken. Dat zijn niet zomaar foto’s, maar een serie die je karakter over moet brengen naar die ander, voor een maximaal resultaat..

We gaan niet over één nacht ijs. Na een voorgesprek over wat je wilt en hoe jij jezelf ziet, gaan we zeker 2 uur foto’s maken. Mogelijk afgewisseld in de studio en/of buiten op locatie. In ieder geval om een aantal facetten van je te laten zien, die je persoonlijkheid goed tot uitdrukking brengen. Op een relaxte wijze worden de opnamen gemaakt.

Via je persoonlijke website kies je de beste van de gemaakte opnamen. Deze selectie wordt verder uitgewerkt en voor internetgebruik op CD gebrand.

zakelijk portret

Mag ik me even voorstellen?
Dit zegt u dagelijks tegen uw nieuwe klanten. Wellicht valt te overwegen foto’s van u en/of uw collega’s op uw website te plaatsen. Dit verhoogt het transparante karakter van uw bedrijf aanzienlijk. Dit eventueel aangevuld met een kort zakelijk profiel zorgt ervoor dat uw clië precies weet met wie men van doen heeft. En als u al foto’s hebt staan, is er wellicht behoefte aan een frisse update.

De foto’s maken we op uw locatie. Dit is logistiek makkelijker als iedereen of de meeste personen aanwezig zijn. Wij richten bij u een fotostudio in en kiezen in overleg een geschikte ruimte.

Er wordt een aantal foto’s gemaakt. Een selectie wordt u ter keuze aangeboden op een speciale website. Na uw keuze wordt de foto afgewerkt en via e-mail naar u verzonden.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal personen en de wensen die u hebt. Ook het aantal sessies waarover de fotografie verdeeld moet worden en de gewenste afwerking is van belang.Natuurlijk zijn de foto’s ook goed te gebruiken voor visitekaartjes. Hiermee blijft het zorgvuldig opgebouwde zakelijk contact beter behouden als een gezicht aan de naam kan worden gekoppeld.

zwangerschapsfotografie

De perfecte zwangerschapsfoto roept herinneringen op uit een unieke periode in je leven, een periode in afwachting ingebed met vreugde, schoonheid en een vleugje angst. Als fotograaf, is mijn doel om de essentie van die periode in artistieke en memorabele portretten vast te leggen. Afbeeldingen van je vreugde, de emotie en de bodemloze liefde voor je nog ongeboren kind.

Fotosessie kan op elke gewenste locatie.

For Lovers

Laat jullie liefde eens op een romantische manier vastleggen. Als je verliefd bent straal je iets bijzonders uit. Hoe mooi zou het niet zijn, dit op discrete wijze voor later vast te leggen. Speel zelf de hoofdrol in die love story.

In overleg met jullie kiezen we een romantische locatie. Dit kan zijn strand of bos en duinen, hotelkamer of elke locatie die voor jullie bijzonder is. Voor een fotosessie buiten gaan we ca. 1 uur voor zonsondergang de foto’s maken. Tijdens dit golden hour is het meest romantische licht aanwezig en zal dit unieke moment perfect worden vastgelegd in een serie foto’s.

Een leuke ervaring. Verras elkaar tijdens bijvoorbeeld 1 jaar verkering of verloving op deze romantische shoot. We blijven totdat de zon onder is. Dit is weer eens wat anders dan een etentje.